Næmingar
Boðklivi

Spælibólkar

 

Góðu foreldur,

Í samráð við frítíðarskúlan hava vit gjørt spælibólkar til 1.A.

Hetta er nakað, ið fleiri tykkara hava eftirspurt, og er nakað ið kemur at gagna teimum ómetaliga fittu børnunum í flokkinum. Vit heita tí hjartaliga á tykkum, at fáa hetta upp at standa - alt til barnsins frama. Við hesum betra vit trivnaðin, og møguliga finna børnini sínar lívsvinir.

Tað, ið spælibólkar ganga út uppá, er heilt einfalt. Vit bjóða børnunum í spælibólkunum heim, aftaná skúlatíð, at spæla saman. Tað skal ikki vera nakað vilt. Altso er ikki neyðugt at bjóða teimum út at eta, í biograf ella tílíkt. Tað er spælið, ið skal vera í fokus.

Bólkarnir eru hesir:

  • Bólkur 1: Eyð S., Vígdis Vár, Kristian Bogi, Kristian Agnar
  • Bólkur 2: Rasmus, Óðin, Sofía, Aura Myrna
  • Bólkur 3: Mattias, Nóa, Femja, Angela
  • Bólkur 4: Alisa, Eyð Lý, Naiara, Eva
  • Bólkur 5: Kiara, Lív, Eyð J., Kamilla
  • Bólkur 6: Ria, Noomi, Ella., William

Tað er tey fyrstunevndu í hvørjum bólki, ið skulu bjóða heim á fyrsta sinni. Síðan bjóðar tann næsti, triðji og at enda hin fjórði... Ynskiligt er, at vit hava vitja øll í bólkinum áðrenn mánadag 6. februar. Tá verða nýggir spælibólkar gjørdir.

 

Vegna toymið í 1.a

Tóri