Næmingar
Boðklivi

Grannakaffi


Góðu tit,
Fríggjadagin frá kl 10.00-12.00 verður grannakaffi í Skúlanum á Argjahamri. Til grannakaffi koma gestir framvið til ein drekkamunn og okkurt søtt afturvið, og tað koma at standa bússur frammi, har til ber at lata eina peningagávu til krabbameinsfelagið.
Vit hava boðið næmingum og lærarum úr Eysturskúlanum at vitja okkum, og tað koma uml 180 gestir haðani. Somuleiðis eru foreldur, ommur og abbar og onnur avvarandi vælkomin ein túr framvið til ein drekkamunn tá og hava sjálvandi eisini møguleika fyri at stuðla krabbameinsfelagnum.


ANNAÐ:
Í hesum sambandi taki eg eina kaku við at bjóða børnunum og gestum okkara. Tað hevði verið fantastiskt um onkur av tykkum kundu hjálpt til, soleiðis vit í alt hava fýra køkur at bjóða. Vælkomin at viðmerkja uppslagið á facebook bólkinum, um tit vilja baka :).

Trýst á fyri at gera størri.

KUNNING!

Góðu tit,

Nina Brockie kemur at hava tímarnar hjá Anniku í 1.a í eina tíð. Ynskja tit at seta tykkum í samband við Ninu tær komandi vikurnar, so er hennara nummar og teldupostur niðanfyri. Hendan kunningin liggur eisini undir boðklivanum á heimasíðu skúlans.

Telefon: 223333
nina.brockie@skulin.fo