Næmingar
Myndir

Vit vóru og lósu søgur fyri børnum í Dagstovninum á Argjum

Talvkapping mars 2024

Hugnakvøld 4.B :)

Skúlaleikir 4.fl

Fastalávint 2024

Jól 2023

Øðrvísi dagar í 3.b

Her eru nakrar myndir frá øllum tí ymiska, vit hava gjørt, hesar øðrvísi dagarnar áðrenn summarferiuna :)

Dansk i 3.b

Eleverne i 3.b har, i den seneste tid, arbejdet med at lave foldebøger. Hver elev fik opgaven at opfinde en dansk person, som de skulle tegne og fortælle om. Personen fik navn, alder og der blev også sat nogle tillægsord på personen. Eleverne lærte lidt om Danmark – landsdelene og hvor de største byer ligger. De lavede faktabokse og limede dem i bogen. Vi talte om seværdigheder i Danmark og endda kongefamilien blev nævnt. Derefter lavede de forsiden.
Eleverne skulle nu forestille sig, at de skulle til Danmark og besøge deres person.
Når vi skal ud at rejse, er det meget vi skal have styr på. Vi skal blandt andet pakke kuffert, og vi skal have toiletsager med – måske også en håndbagage. Der blev diskuteret, hvad de syntes var nødvendigt at tage med, og vi fik det hele op på tavlen. Kufferterne blev siden limet i foldebøgerne.
Arbejdet blev afsluttet med, at de gik rundt og fortalte hinanden om deres foldebøger. De tog opgaven meget seriøst og de var både dygtige og kreative. Billederne taler for sig.

Síðsti skúladagur í 3.B :)