Næmingar
Danskt

Danskt

Keyp eitt hefti at skriva í til uppgávur og notatir!

Bind Fandango 5 inn og set navn á!

På fisketur

Da den gamle mand kom ned til søen, satte han et sted, hvor han kunne sidde behageligt. Han satte rygsækken mod et træ. Han kom madding på krogen og satte sig på en sten. Derefter kastede han snøret ud i vandet.

Tålmodigt sad den gamle mand og nød det dejlige vejr, mens han ventede på bid. Han tog en kande kaffe og en madpakke ud af rygsækken. Han ville spise et stykke brød i fred og ro. En lille fugl havde sat sig på en grenen af et træ for at vente på, at nogle krummer ville falde ned på jorden. Den gamle mand smilede mod fuglen og smed nogle brødkrummer i fuglens retning.

Pludselig rykkede det i fiskestangen………

Staveord - derefter - rygsæk - madding - krogen - tålmodigt - dejlige - fugl - havde - træ - falde