Reglugerð

Reglugerð fyri Skúlan á Argjahamri

Reglur galdandi fyri allan skúlan:

 • Næmingarnir lata seg úr skónum við úthurðina og seta teir á hillina uttanfyri floksstovuna. Tað er ikki loyvt at vera í útiskóm í høllini.
 • Eta og drekka í matarsteðginum og annars bert fríløtunum
 • Søtmeti og sodavatn er bert til serligt høvi
 • Hugnakrókar og líknandi støð, skulu ikki brúkast at eta í
 • Tá skúladagurin er av, skulu allir stólar vera hongdir upp undir borðið í minstu støðu
 • Í hvørjum flokki skal røklaskipan vera
 • Meginreglan er, at hvør deild eigur sítt øki
 • Bóltspæl fer fram í høllini, í Látrinum ella uttanfyri.
 • Felagsøkini verða nýtt eftir nærri avtalaðum reglum
 • Fartelefonir og snildur verða latin inn um morgunin og liggja í skápinum, meðan skúladagurin er. Næmingarnir fáa telefonina/snildurini aftur eftir loknan skúladag. Telefonir kunnu brúkast sum amboð í undirvísingini í samráð við læraran. Um ein telefon ella snildurið av órættum verður brúkt, tekur lærarin telefonina/snildurið og letur hana/tað inn á skrivstovuna við navni á, so foreldrini kunnu heinta hana/tað áðrenn kl 16 sama dag.

Reglur fyri grunddeildina:

 • Børnini í Grunddeild fara út í fyrra fríkorterinum
 • Útiøkið er oman til pisurnar og yvir til Tváttá
 • Innandura valdar friður, vit ganga inni og kunnu renna úti.
 • Fartelefonir og snildur verða latin inn um morgunin og liggja í skápinum, meðan skúladagurin er. Næmingarnir fáa telefonina/snildurini aftur eftir loknan skúladag. Telefonir kunnu brúkast sum amboð í undirvísingini í samráð við læraran. Um ein telefon ella snildurið av órættum verður brúkt, tekur lærarin telefonina/snildurið og letur hana/tað inn á skrivstovuna við navni á, so foreldrini kunnu heinta hana/tað áðrenn kl 16 sama dag.

Reglur fyri miðdeildina:

 • Næmingarnir fara út í fríkorter (garðvaktin kann geva undantøk, um veðrið er ov vánaligt)
 • Fartelefonir og snildur verða latin inn um morgunin og liggja í skápinum, meðan skúladagurin er. Næmingarnir fáa telefonina/snildurini aftur eftir loknan skúladag. Telefonir kunnu brúkast sum amboð í undirvísingini í samráð við læraran. Um ein telefon ella snildurið av órættum verður brúkt, tekur lærarin telefonina/snildurið og letur hana/tað inn á skrivstovuna við navni á, so foreldrini kunnu heinta hana/tað áðrenn kl 16 sama dag.
 • Vit lata okkum úr skónum innanfyri úthurðina og seta skógvarnar á hillina í miðdeild 
 • Í matfríkorterinum kunnu næmingarnir vera inni, um atferðin er í lagi og reglurnar verða hildnar 
 • Næmingarnir skulu ikki handfara tastatur ella teldur í skúlastovuni. 

Reglur fyri hádeildina:

 • Næmingarnir lata seg úr skónum við úthurðina og seta teir á hillina uttanfyri floksstovuna. Tað er ikki loyvt at vera í útiskóm í høllini.
 • Talvurnar/teldurnar skulu bert brúkast í undirvísingini.
 • Fartelefonir og snildur verða latin inn um morgunin og liggja í skápinum, meðan skúladagurin er. Næmingarnir fáa telefonina/snildurini aftur eftir loknan skúladag. Telefonir kunnu brúkast sum amboð í undirvísingini í samráð við læraran. Um ein telefon ella snildurið av órættum verður brúkt, tekur lærarin telefonina/snildurið og letur hana/tað inn á skrivstovuna við navni á, so foreldrini kunnu heinta hana/tað áðrenn kl 16 sama dag.
 • Eingi bóltspøl á Hádeild
 • Øll rudda upp eftir sær
 • Ikki er loyvt at eta og drekka í teimum bleytu møblunum.