Næmingar
4. flokkur

Hetta er síðan hjá 4.a í Skúlanum á Argjahamri

Góðu børn Vælkomin í 4.flokk :)

Nú gleða vit okkum at síggja tykkum aftur. Tit hava havt eina langa og vónandi góða feriu, og tað hava vit lærarar eisini. Spennandi hjá okkum at fara í Miðdeild, har nýggjar avbjóðingar bíða eftir okkum. Vit hava nakrar nýggjar lærugreinir. Vit hava ikki longur heimstaðarlæru, men vit hava náttúru og tøkni. Vit hava eisini søgu og samtíð og í handaverk og list eita lærugreinarnar nú smíð, hondarbeiði og heimkunnleiki (køkur)Eisini hava tit nú enskt.

Nýggir lærarar í flokkinum eru Sára, Jútta, Búi, Lovisa og so er tað Sanna, sum ikki er nýggj, men kemur aftur í september.

Men vit fáa eisini tríggjar nýggjar floksfelagar: Mattias K, sum tit longu kenna eitt sindur Ester Frídu og Sigrid, sum eisini er fluttar heim úr Danmark. Nú mugu vit taka serliga væl ímóti teimum, so tey koma at trívast og hava tað gott í flokkinum :)