Næmingar
Tíðindi

Tíðindi úr 1. flokki

Góðu foreldur

Fríggjadagin 1 dec. pynta allir flokkar síni flokshølir. Vit fara at klippa, líma og gara alt møguligt jólapynt. Tí er umráðandi at tykkara børn hava saks, límstift o.l. við í skúla. Lítli matpakkin kann gott vera eitt sindur jólaligur hendan dagin. Mandarinur, piparnøtir og annað jólaligt er vælkomið;-)

Hvønn dag í decembur fara vit lærarar, at skipa fyri einari jólaløtu í flokkinum. Vit fara at hoyra jólasøgur, syngja jólasangir, klippa, lita og alt møguligt. Jólahald á skúlanum o.a. frætta tit meira um seinni. Vit hava eisini hoyrt graml um, at foreldrabólkurin ætlar at skipa fyri onkrum felags jólahugna, men meira um tað seinni.

 
Hohoho

Toymið

Foreldrafundur týskvøldið 17 okt. kl 19:00

Telefonketur

So eru telefonketurnar komnar á heimasíðuna. Tvær eru gjørdar, ein fyri gentur og ein fyri dreingir. Tit finna tær við at trýsta á Telefonketa undir 1. flokkur. Sig frá um okkurt er komið skeivt fyri. Um tit hava hug at taka tær niður og skriva tær út, so liggja tær sum PDF niðast á somu síðu.

Toymið

Foreldraumboð í 1. flokki

Paula N. Thomassen, mamma Róa Neshamar Thomassen

Bjarta R. av Húsabrúgv, mamma Eyð av Húsabrúgv

Helga A. Jacobsen og Anton Jacobsen, foreldur hjá Lív Malan Jacobsen

Kontaktpersónar hjá 1. flokki

Jóanes: Annabella, Anna, Anna Sofía, Arina, Barbara, Betty, Eir Elisa, Eyð, Kira Elisa, Lív, Baldur, Bastian, Benjamin, Dánjal, David, Esekiel, Finn Erhard, Ísak, Jóhan og Jónas

Nina: Marjun Elisabeth, Marjun, Maud, Monika, Noomi, Julian, Kai Helgi, Kristór og Liviu

Eyðbjartur: Petsy, Rebekka, Sanna, Leon, Levi, Lukas, Markus og Mathias

Rakul: Sára, Tóra, Viktoria, Óli, Petur, Rani, Rói og Tormóður