Næmingar
Myndir

Onepagers af Kopierne

Vi laver Onepagers af Jesper Wung-Sungs og Søren Jessens grafiske roman Kopierne.

Litteraturbold

Ikonotekst fremlæggelser fra Tavs

I forbindelse med læsning af den grafiske roman Tavs, har eleverne arbejdet med ikonotekst-analyser af udvalgte billedopslag.

Dyppa í Sandagerði

Samkenslubrøv til samvitskufangar

Í samband viđ altjóđa mannarættindadagin 10. des. hava næmingar í 7.b skrivađ samkenslubrøv til samvitskufangar. Hetta eru fólk, iđ eru fongslađi fyri at hava mótmælt einhvørjum - átakiđ í ár ber heitiđ Protect the Protest og leggur dent á at verja rættin at siga frá.

Hugnaløta viđ 7.b

Ein sera hugnalig løtu saman viđ næmingum og foreldrum í skúlakøkinum. Jólaplaylisti, decoupage á glaskrukkur, brendar mandlur og góđ samvera aftur viđ holukøkum og einum heitum koppi av kaffi. Hetta er sonn gleđi!

Hagasóljusirup í heimkunnleika